ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άντραζ Σπόραρ: Ο άνθρωπος της κρίσιμης στιγμής για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Λαμία με σκορ 2-1, χάρη σε γκολ του Άντραζ Σπόραρ στο 90', με τον Σλοβένο να αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά άνθρωπος της κρίσιμης στιγμής!

Άντραζ Σπόραρ: Ο άνθρωπος της κρίσιμης στιγμής για τον Παναθηναϊκό!

Ο ατσάλινος Παναθηναϊκός πέρασε από τη Λαμία με σκορ 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή μετά από 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, έφυγαν από τη Φθιώτιδα με ένα “διπλό” το οποίο στην οικονομία του πρωταθλήματος, μπορεί ν αποδειχθεί “χρυσάφι”!

Φυσικά λυτρωτής ήταν ο Άντραζ Σπόραρ ο οποίος με το τέρμα που πέτυχε στο 90’έφτασε τα 22 γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αποδεικνύει ότι είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής!

Το Panathinaikos24.gr θυμάται τα γκολ Άντραζ Σπόραρ που έκριναν αναμετρήσεις:

H πρώτη φορά που ο Σπόραρ ξελάσπωσε τον Παναθηναϊκό, ήταν την περσινή σεζόν στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής στη Λεωφόρο κόντρα στον Άρη. Ο Σλοβένος μετά από ασίστ του συμπατριώτη του Μπένιαμιν Βέρμπιτς σκόραρε με κεφαλιά στο 92’και χάρισε μια πολύτιμη νίκη στον Παναθηναϊκό για το “9/9” στο πρωτάθλημα και έβαλε φωτιά στη Λεωφόρο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συνέχεια δόθηκε στο ίδιο γήπεδο στην 11η αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε πίεση από τον Ολυμπιακό, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μπιέλ όμως κέρδισε ένα πεντακάθαρο πέναλτι στις καθυστερήσεις χάρη στην οξυδέρκεια του Ιωαννίδη. Τη στιγμή που η μπάλα “έκαιγε” ο Σπόραρ ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και ισοφαρίζοντας για τον Παναθηναϊκό στο 90’+13′!

Αν το γκολ του Σπόραρ με τον Ολυμπιακό ήταν κρίσιμο, τότε αυτό που πέτυχε στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ την περασμένη σεζόν ήταν ένα από τα πιο σημαντικά του στον Παναθηναϊκό. Ο Σλοβένος εκμεταλλεύθηκε το πέναλτι που κέρδισε ο Κουρμπέλης στο ματς της 18ης αγωνιστικής της περασμένης σεζόν και χάρισε ένα ακόμη τρίποντο στο “τριφύλλι” για το τελικό 0-1!

Τα σπουδαία γκολ του Σπόραρ συνεχίζονται με ένα ακόμη τέρμα κόντρα στον Άρη. Αυτή τη φορά ο Σπόραρ το έκανε σε εκτός έδρας ματς, στα playoffs και μάλιστα όχι στο 90′ αλλά στο 69′ σκοράροντας μετά από κόρνερ με το κεφάλι και διαμορφώνοντας το “πύρρειο” διπλό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Και ολοκληρώνουμε με το ματς στη Λαμία! Πολλοί θα μπορούσαν να θυμούνται το χαμένο του πέναλτι στην εκπνοή, αλλά το γκολ που πετυχαίνει ο Σπόραρ μετά τη μαγική ασίστ του Μπερνάρ στο 90′ και με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται με 10 παίκτες έχοντας ισοφαριστεί νωρίτερα, μπορεί να αποδειχθεί…. πρωταθληματικό!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.