ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπρινιόλι για ανανέωση συμβολαίου: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις – Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία στάθηκε στη σημασία της νίκης ενώ αναφέρθηκε και στις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μπρινιόλι για ανανέωση συμβολαίου: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις - Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»

Χαρούμενος για τη νίκη στη Λαμία και… καθησυχαστικός για την πορεία των συζητήσεων για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο 32χρονος Ιταλός γκολκίπερ δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2024 και οι «πράσινοι» θέλουν να τον… δέσουν κοντά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της Λαμίας: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο αντίπαλος ήταν καλός και ενδεχομένως εμείς να μην κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε χάρη στον χαρακτήρα μας, χάρη στην αυτοπεποίθησή μας και χάρη στις αλλαγές. Θέλω να πω ότι οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή έφεραν φρεσκάδα. Όπως ο Σπόραρ στην προκειμένη περίπτωση που όχι μόνο σημείωσε το γκολ της νίκης, αλλά και σε δύο περιπτώσεις δεν επέτρεψε με τις παρεμβάσεις του να δεχτούμε γκολ».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει 4/4 στην επαρχία: «Οι νίκες εκτός έδρας είναι πάντοτε καλές, καθώς δεν είναι εύκολες. Από εκεί και πέρα θα έλεγα σήμερα η ομάδα στάθηκε καλά, αλλά σίγουρα χρειάζεται να βελτιωθούμε σε ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα σήμερα είναι το σημαντικό».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και τι πρόθεση έχει: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ουσιαστικά μιλάμε για το μέλλον. Συνεχίζουμε τις συζητήσεις αυτές. Συζητάμε ήρεμα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάντοτε η ομάδα είναι πάνω από τον κάθε παίκτη».

Για το αν έχει στο βάθος του μυαλού του την κλήση στην Εθνική Ιταλίας και αν το ονειρεύεται: «Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ για την ερώτησή σας, αλλά θα το έβλεπα αδύνατο και αυτό γιατί υπάρχουν άλλοι τερματοφύλακες στην Ιταλία πιο νέοι από μένα και ενδεχομένως και καλύτεροι, οι οποίοι το αξίζουν. Σας ευχαριστώ πολύ για την ερώτησή σας, γιατί από μόνη της δείχνει ότι κάτι καλό έχω κάνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.