ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Ο «πράσινος» τυφώνας που… σαρώνει την επαρχία!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με λυτρωτικό τρόπο από τη Λαμία, για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League έχοντας κάνει το "4 στα 4" σε όλες τις επαρχιακές πόλεις που έχει επισκεφθεί!

Παναθηναϊκός: Ο «πράσινος» τυφώνας που... σαρώνει την επαρχία!

Το νικηφόρο του σερί που τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League συνέχισε ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» σε ένα πολύ δύσκολο ματς κατάφεραν να πάρουν… πρωταθληματική νίκη στη Λαμία με σκορ 2-1 με τον Άντραζ Σπόραρ να πετυχαίνει το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε γκολ της αναμέτρησης στο 90′.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε 10 ματς πρωταθλήματος έχει καταφέρει να αποδράσει από τέσσερις αρκετά δύσκολες επαρχιακές έδρες, από τις οποίες οι διώκτες του πιθανώς θα περάσουν με δυσκολία! Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο το έχει κάνει είναι εντυπωσιακός, αφού έχει δεχθεί μόλις δυο τέρματα την στιγμή που έχει σκοράρει 11!

Το Panathinaikos24.gr αναλύει την εξαιρετική συγκομιδή του Παναθηναϊκού, στην επαρχία, η οποία στην οικονομία του πρωταθλήματος, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη!

03/09/2023 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-1 (3η αγωνιστική)

Οι βάσεις μπήκαν στα Γιάννενα την 3η αγωνιστική για τον Παναθηναϊκό! Σε ένα ματς το οποίο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, εξαιτίας των αναγκαστικών αλλαγών, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιβιώσει και εν τέλει να αποδράσει από τους «Ζωσιμάδες» (0-1) με το Γκολ του Παλάσιος στο 74′ και να πετύχει τη 2η διαδοχική νίκη του στην πόλη της Ηπείρου σε επίπεδο πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

16/09/2023 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-5 (4η αγωνιστική)

Η δεύτερη νίκη στην επαρχία, ήρθε δυο εβδομάδες μετά τα Γιάννενα. Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό σε μια έδρα που την περασμένη σεζόν, πέρασε δια πυρός και σιδήρου και στην οποία κατά το παρελθόν δεινοπάθησε αρκετές φορές. Ωστόσο, η φετινή ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς χτίστηκε για να μην «μασάει» και έκανε… παρέλαση! Με έναν φανταστικό Μπερνάρ που πέτυχε χατ-τρικ και με τους Αϊτόρ και Μάγκνουσον να «ανοίγουν» λογαριασμό τη φετινή σεζόν, το «τριφύλλι» επικράτησε με το εμφατικό 5-0 στο Αγρίνιο, σκορ το οποίο επανέλαβε άλλες δυο φορές, μέχρι σήμερα.

28/09/2023 Aστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-4 (6η αγωνιστική)

Ακόμη πιο απαιτητική ήταν η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» κλήθηκαν να διαχειριστούν την ήττα από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, πηγαίνοντας σε μια έδρα από την οποία η ομάδα είχε να φύγει με νίκη από το μακρινό πλέον, 2017! Το κίνητρο, η στόφα του νικητή αλλά και το βαθύ ρόστερ, ήταν αυτά που έκριναν το αποτέλεσμα!

Το «τριφύλλι» πέρασε και από την Τρίπολη, με τον Αράο να ανοίγει το σκορ στο 5′. Ο Καλτσάς λίγο αργότερα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, αλλά το ματς μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο! Κρίσιμο γκολ του Βέρμπιτς στο 31′ για το 2-1 του Παναθηναϊκού μετά από ασίστ του Παλάσιος. Ο Σπόραρ στην εκπνοή του πρώτου μέρους έχασε πέναλτι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε να καθαρίσει τη δουλειά ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο 24χρονος στράικερ του «τριφυλλιού» αφού έκανε το 3-1 στο 80′, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με ένα απίθανο γκολ από τα 35 μέτρα για το τελικό 4-1 στην «καταπράσινη» Τρίπολη!

04/11/2023 Λαμία-Παναθηναϊκός 1-2 (10η αγωνιστική)

Η τέταρτη «σφραγίδα» του Παναθηναϊκού στην επαρχία ήταν και η πιο δύσκολη! Το «τριφύλλι» αντιμετώπισε για τη 10η αγωνιστική τη Λαμία, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ωστόσο, πίεσε στο πρώτο μέρος και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τη συμπλήρωση 30 λεπτών στο ματς, χάρη σε ένα αδιανόητα όμορφο γκολ του Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Η συνέχεια ήταν δύσκολη, αφού οι γηπεδούχοι, έφεραν το ματς στα ίσα με έναν πρώην «πράσινο» τον Καρλίτος να ισοφαρίζει στο 64′, ενώ στο 80′ μετά από μια κόκκινη κάρτα-ανακάλυψη του Μανούχου στον Αράο, το «τριφύλλι» έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές.

Και; Οι αλλαγές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν αυτές που έκριναν το ματς, αφού ο Μπερνάρ «σέρβιρε» στον Σπόραρ και ο Σλοβένος με εντυπωσιακή κεφαλιά στην απέναντι γωνία, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον Παναθηναϊκό!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.