ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πολιτική «βόμβα» με Κασσελάκη: Η δημοσκόπηση που αλλάζει τα πάντα

Όλα αλλάζουν!

Πολιτική «βόμβα» με Κασσελάκη: Η δημοσκόπηση που αλλάζει τα πάντα

Προβάδισμα στα επιμέρους ποιοτικά στοιχεία της δημοσκόπησης της MRB για το OPEN, καταγράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ταυτόχρονα, η ΝΔ προηγείται και στην πρόθεση ψήφου.

Για το ποιος μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, το 40,1% απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 8,2% ο Στέφανος Κασσελάκης και το 7,8% ο Νίκος Ανδρουλάκης. Την ίδια στιγμή το 30,5% απαντάει κανένας από τους τρεις.

Δείτε την δημοσκόπηση που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό εδώ

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.898 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.