ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Mε τις γνωστές απουσίες η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για Γαλλία

Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν το ματς με τη Ρεν πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Mε τις γνωστές απουσίες η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για Γαλλία

Με τον Χουάνκαρ να μένει ακόμα μία φορά εκτός προπόνησης, συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τη Ρεν. Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη (7/11) η προετοιμασία των Πρασίνων για το ματς της Πέμπτης (9/11) στη Γαλλία με τη Ρεν, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ακόμα μία μέρα έμεινε εκτός προπόνησης ο Χουάνκαρ, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με την Κηφισιά στην Καισαριανή την Κυριακή (12/11), για το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πιθανότατα θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα απόντες από το σημερινό πρόγραμμα ήταν και οι τραυματίες Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Europa League της Πέμπτης στη Γαλλία κόντρα στη Ρεν.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και κυρίως τακτική μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός προπόνησης παραμένουν οι Χουάνκαρ, Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.