ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΣΑΠΠ: «Τίθεται κίνδυνος ακόμη και για τη συνέχιση της Super League 2»

Ο ΠΣΑΠΠ εξέφρασε τους προβληματισμούς του για τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Super League 2, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

ΠΣΑΠΠ: «Τίθεται κίνδυνος ακόμη και για τη συνέχιση της Super League 2»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Συνάντηση με το προεδρείο της Super League 2 που αποτελούνταν από τους κ.κ. Μαρτσούκο, Σταμούλη και Βουγίδη είχε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, που στελεχώνονταν από τον Πρόεδρο, Γιώργο Μπαντή, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Ποδοσφαιριστών, Βασίλη Παπαδόπουλο, τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου, Γιάννη Μπράχο και τον Υπεύθυνο Ποδοσφαίρου Ανδρών, Κώστα Παπαδόπουλο.

Μέσω αυτής μεταφέρθηκαν στον Σύνδεσμο τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Super League 2 και συγκεκριμένα, όπως του αναφέρθηκε σχετικά, η αδιαφορία της ΕΡΤ Α.Ε. να προχωρήσει στην ανανέωση και συνέχιση του τηλεοπτικού συμβολαίου, βάσει του νόμου (αρθρ.25 παρ. 2α Ν4809/21 ), καθώς και στο μόλις 5% που έλαβε την περσινή αγωνιστική χρονιά από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του στοιχήματος, αντί του 17% που προέβλεπε η αρχική ΚΥΑ.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το προεδρείο μας τόνισε πως τα άνωθεν ζητήματα θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και τη συνέχιση του πρωταθλήματος, το οποίο φέτος και ύστερα από αρκετά χρόνια άρχισε στην προκαθορισμένη του ώρα.

Ο ΠΣΑΠΠ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για την σοβαρότητα της κατάστασης που επικρατεί και η οποία για ακόμη μια φορά ενδέχεται να πλήξει το ποδόσφαιρο και τους ποδοσφαιριστές και κρούει το καμπανάκι του κινδύνου σε πολιτεία και οργανωμένο ποδόσφαιρο, ζητώντας τους να παρέχουν την πλήρης στήριξής τους ώστε να εξευρεθεί λύση.

Επιπροσθέτως ο Σύνδεσμος μετέφερε στην διοργανώτρια αρχή συγκεκριμένες προτάσεις που θεωρεί πως θα ενισχύσουν την προσπάθειά της ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.