ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΣΟΚ με Χουάντσο στον Παναθηναϊκό – Δυο μήνες εκτός δράσης!

Άσχημα τα νέα με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό.

ΣΟΚ με Χουάντσο στον Παναθηναϊκό - Δυο μήνες εκτός δράσης!

Η ατυχία δε λέει να σταματήσει στον Παναθηναϊκό. Θύμα σοβαρού τραυματισμού αυτή τη φορά έπεσε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος θα απουσιάσει για δυο μήνες.

Ο Ισπανός υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

Αύριο ο παίκτης θα χειρουργηθεί στο ΥΓΕΙΑ ενώ αναμένεται να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για διάστημα δύο μηνών, όπως αναφέραμε παραπάνω.

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.