ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτά τα παιχνίδια χάνει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην Ευρωλίγκα

Αυτά τα παιχνίδια θα χάσει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Αυτά τα παιχνίδια χάνει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην Ευρωλίγκα

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υπέστη κάταγμα στο αριστερό δάχτυλο του χεριού και θα μείνει εκτός για δυο μήνες.

Οι «πράσινοι» σε αυτό το διάστημα θα δώσουν αρκετά κρίσιμα παιχνίδια για την EuroLeague και θα στερηθούν τον Χουάντσο, μάλιστα με την απουσία του να συμπέφτει χρονικά μαζί με αυτήν του Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος πέρασε επίσης την πόρτα του χειρουργείου.

Αρχής γενομένης από την Άλμπα, αυτά είναι τα παιχνίδια τα οποία θα χάσει ο Ερνανγκόμεθ, ενώ με το που αλλάξει το ημερολογιακό έτος θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού το επόμενο δίμηνο στην EuroLeague

10/11 @ Άλμπα 15/11 Ζάλγκιρις 17/11 Βίρτους 23/11 Βαλένθια 30/11 @Παρτίζαν 5/12 @Εφές 7/12 Ρεάλ 14/12 @Βιλερμπάν 20/12 @Μονακό 22/12 @Αρμάνι 28/12 Ερυθρός Αστέρας 3/1 @Μπασκόνια 5/1 @Βαλένθια 9/1 Εφές 11/1 Μονακό

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.