ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Γνωρίζατε ότι… ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος είχε εκλεγεί το 1978 δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα;

Γυρίζουμε στο έτος 1978 όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος έθεσε τον εαυτό του στην κρίση του Αθηναϊκού κοινού!

Γνωρίζατε ότι… ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος είχε εκλεγεί το 1978 δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα;

Θεωρείται δικαίως ως μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Μαζί με τα αδέρφια του Θανάση και Κώστα φτάσανε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό στον «Όλυμπο» του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η αγάπη του για τον σύλλογο τον οδήγησε να αναλάβει τις τύχες του μπασκετικού Παναθηναϊκού και στις μέρες του οι «πράσινοι» γνώρισαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας τους.

Γνωρίζατε όμως ότι… ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος είχε εκλεγεί το 1978 δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ