ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Για το άλμα πρόκρισης τα “φίνα κορίτσια”

H oμάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει σήμερα στο Μετς (17:00) τη Νόβα Γκόριτσα για τους «32» του Challenge Cup.

Παναθηναϊκός: Για το άλμα πρόκρισης τα

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “16” του Challenge Cup γυναικών θέλει να κάνει από σήμερα ο Παναθηναϊκός.

Τα “φίνα κορίτσια” αντιμετωπίζουν απόψε στις 17:00 στο κλειστό του Μετς τη Nόβα Γκόριτσα στο πρώτο ματς της φάσης των “32” και θέλουν τη νίκη για να θέσουν γερά θεμέλια για τον επόμενο γύρο.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, προέρχεται από μια αναπάντεχη ήττα στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ και θέλει να αντιδράσει, αρχής γενομένης από το αποψινό παιχνίδι.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 1.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αθλήτρια του «τριφυλλιού» Κένια Καρκάσες δήλωσε: «Αύριο πρέπει να παίξουμε καλά, να είμαστε συγκεντρωμένες και να παλέψουμε όλες μαζί για τη νίκη που είναι το πιο σημαντικό ώστε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στηρίζει».

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια για το ματς διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά και όχι από το γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.