ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Γαλλία κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η αποστολή

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης λίγο μετά τις 10:00 για τη Γαλλία, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Γαλλία κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η αποστολή

Incognito η αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Ρεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι “πράσινοι” πέταξαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί για τη Βρετάνη με την ΠΑΕ να έχει μεριμνήσει για την ασφάλεια της αποστολής. Το αεροδρόμιο ήταν “αστακός” από το πρωί καθώς είχε γίνει γνωστή η συνύπαρξη άλλων οπαδών (ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Μαρσέιγ).

Tα μέτρα ήταν πλήρως αυξημένα με τρεις κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. στον εξωτερικό χώρο, ενώ οι παίκτες και όλα τα μέλη της αποστολής, συγκεντρώθηκαν στο Κορωπί και εν συνεχεία με πούλμαν έφτασαν στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί ότι στην αποστολή βρίσκονται άπαντες, ακόμη και οι εκτός λίστας, πέραν φυσικά των τραυματιών Χουάνκαρ, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

Να σημειωθεί ότι στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στη “Roahzon Arena” η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ 45 λεπτά αργότερα θα γίνει και η προπόνηση του “τριφυλλιού” στο γήπεδο ποου θα διεξαχθει αύριο το ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.