Ποδόσφαιρο

H καταπράσινη πτήση με… χόρτο μαγικό και τον Ιωαννίδη σε ρόλο πιλότου!

H καταπράσινη πτήση με… χόρτο μαγικό και τον Ιωαννίδη σε ρόλο πιλότου!

Το τριφύλλι πάτησε το πόδι του στο Ρεν της Γαλλίας και το Panathinaikos24.gr σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν στην πτήση. Αποστολή στο Ρεν: Διονύσης Δεσύλλας.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στη γαλλική Ρεν το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον καιρό να είναι βροχερός και τις θερμοκρασίες ιδιαίτερα χαμηλές σε σχέση πάντα με την χώρα μας. Οι πράσινοι την Πέμπτη καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ρεν με απώτερο σκοπό φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Το Panathinaikos24.gr ακολούθησε τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία και σας μεταφέρει τα όσα έλαβαν χώρα στην πτήση.

*Ξεχωριστός ήταν ο τρόπος που υποδέχθηκε το πλήρωμα της Aegean την αποστολή του τριφυλλιού, μόλις αυτή μπήκε στο αεροπλάνο. Συγκεκριμένα, στην διαπασών έπαιζε το γνωστό πράσινο σύνθημα «Χόρτο Μαγικό». Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η υποδοχή οφείλεται κατά πολύ στα άκρως παναθηναϊκά αισθήματα του συγκυβερνήτη του τσάρτερ.

*Ιδιαίτερος ήταν ο τρόπος που έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Συγκεκριμένοι, οι άνθρωποι του τριφυλλιού σε συνεννόηση με την αστυνομία και τους ιθύνοντες του αεροδρομίου μπήκε είχαν κανονίσει να μπει κατευθείαν στο αεροπλάνο,με μοναδικό έλεγχο από την είσοδο VVIP του «Ελ. Βενιζέλος», ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος συνάντησης ή έντασης με οπαδούς του Ολυμπιακού.

*Περισσότερο από 3,5 ώρες διήρκησε η πτήση του τριφυλλιού για την Ρεν, με τους παίκτες να επιλέγουν να περάσουν την ώρα τους με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Αρκετοί πράσινοι επέλεξαν να πάρουν έναν υπνάκο, όπως ο Παλάσιος ενώ άλλοι έπαιξαν διάφορα παιχνίδια με χαρτιά, όπως ο Τσόκαϊ με τον Κλεϊνχέισλερ. Από την άλλη ο Μπερνάρ επέλεξε την αγαπημένη του σειρά «The Last Kingdom».

*Ρόλο… πιλότου ανέλαβε ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος είναι γνωστό ότι λατρεύει και την Formula 1. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι την περισσότερη ώρα βρισκόταν στο πιλοτήριο, όπου και πληροφορήθηκε όλα τα… μυστικά από τους αρμόδιους πιλότους.

*Εντελώς διαφορετικές είναι οι συνθήκες στη Βρετάνη σε σχέση με την χώρα μας. Οι πράσινοι από την ηλιόλουστη Αθήνα, στην Βρετάνη βρήκαν κρύο και βροχή.

Το απόγευμα της Τετάρτης μετά τη συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι πράσινοι αναμένεται να προπονηθούν για τελευταία φορά στο γήπεδο της Ρεν, πριν την αυριανή μεγάλη αναμέτρηση.

Exit mobile version