ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπρινιόλι: «Ζητώ συγγνώμη – Τα λάθη είναι μέρος της ζωής, θα πρέπει να μας διδάξουν κάτι»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θέλησε μέσω ανάρτηση του στα social media να ζητήσει συγγνώμη για το λάθος που έκανε στο πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναίκός από τη Ρεν.

Μπρινιόλι: «Ζητώ συγγνώμη - Τα λάθη είναι μέρος της ζωής, θα πρέπει να μας διδάξουν κάτι»

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε για τα λάθη του από τη Ρεν στη Γαλλία γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-1 για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρά την πολύ καλή της εμφάνιση στο πρώτο μέρος, δέχθηκε ένα γκολ μετά από σπάνιο λάθος του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ριντέρ στο 9′.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του ματς, ο Ιταλός πορτιέρε του «θέλησε» μέσω instagram να ζητήσει συγγνώμη για το λάθος που έκανε στο πρώτο γκολ της Ρεν γράφοντας: «Ζητώ συγγνώμη για το λάθος. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου, μέρος της ζωής. Πάντα πρέπει να μας διδάξουν κάτι. Ακόμα δουλεύουμε για να βελτιώσουμε και να πιστέψουμε στους Στόχους μας…»

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.