ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπαλτσερόφσκι στο P24.gr: «Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσεις εκεί που θέλεις είναι να πηγαίνεις βήμα-βήμα» (vid)

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι μίλησε στο Panathinaikos24.gr και στον Γιώργο Πετρίδη για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα στο Βερολίνο.

Μπαλτσερόφσκι στο P24.gr: «Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσεις εκεί που θέλεις είναι να πηγαίνεις βήμα-βήμα» (vid)

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από την έδρα της Άλμπα (85-99) έχοντας στους διακριθέντες του τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος πέτυχε 11 πόντους, μοίρασε 3 ασίστ κι έκανε 3 τάπες.

Ο Πολωνός σέντερ μίλησε στο Panathinaikos24.gr και στον Γιώργο Πετρίδη, ενώ αναφέρθηκε αρχικά στα σημεία-κλειδιά της νίκης στο Βερολίνο:

«Νομίζω ότι σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς της Άλμπα, που ξέραμε ότι είναι ένα από τα δυνατά της σημεία. Ξέραμε ότι τρέχουν πολύ μετά από καλάθι ή μετά από ριμπάουντ. Νομίζω ότι φέραμε εις πέρας την αποστολή μας και ειδικά στην άμυνα ήμασταν καλοί. Στην επίθεση βάλαμε τα σουτ και βγάλαμε τα plays που θέλαμε. Αυτά ήταν τα κλειδιά για τη νίκη μας».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.369 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν νιώθει πλέον πιο έτοιμος να κάνει το step-up στην Ευρωλίγκα, είπε ότι «δεν ένιωθα ότι ήταν κάτι σαν το πρώτο μου παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσεις εκεί που θέλεις είναι να πηγαίνεις βήμα-βήμα».

Για το γεγονός ότι έκανε καλή εμφάνιση σε 3ο διαδοχικό ματς ανέφερε: «Νιώθω καλά. Ο κόουτς προσπαθεί να με εμψυχώσει μετά την… αργή εκκίνηση. Νομίζω ότι έκανε καλή δουλειά. Όλοι προσπαθούν να με τονώσουν. Εγώ ο ίδιος προσπαθώ να ωθήσω τον εαυτό μου για να είμαι σκληρός και να παίζω καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσω έτσι και να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα».

Τέλος, ο Μπαλτσερόφσκι έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας: «Θέλω να τους πω: σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.