ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός; Αυτόν βλέπουν οι στοιχηματικές πλέον μεγαλύτερο φαβορί για την Euroleague

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την Παρασκευή την κορυφαία επιθετική του εμφάνιση για φέτος. Έβαλε 99 πόντους στο Βερολίνο και έφυγε νικητής από μία έδρα που την προηγούμενη τριετία είχε γνωρίσει τρεις ήττες.

Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός; Αυτόν βλέπουν οι στοιχηματικές πλέον μεγαλύτερο φαβορί για την Euroleague

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έκλεισε τον αγώνα με 58,1% εντός παιδιάς και με 44,8% από το τρίποντο. Ευστόχησε συνολικά σε 13 τρίποντα και είχε 27 ασίστ (!) για μόνο 12 λάθη. Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν για ακόμη μία φορά το πρώτο επιθετικό βιολί των πράσινων. Έμεινε στο παρκέ 36 λεπτά κι έκανε double-double με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ένα 24ωρο νωρίτερα ο Ολυμπιακός έχανε από την Μπασκόνια στο ΣΕΦ με το buzzer-beater του ΜακΙντάιρ και έπεφτε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής, είχαμε και νέες ανακατατάξεις στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για την κατάκτηση της EuroLeague. Υπενθυμίζουμε ότι μετά το διπλό που είχε κάνει ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, μέσα στο ΟΑΚΑ, είχε βρεθεί δεύτερο φαβορί στο 6,50-7,00.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 22.802 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα όμως; Δείτε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.