ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Μαθήματα κερκίδας στην Ευρώπη σε ένα 24ωρο από τον «πράσινο» λαό (Vid & Pics)

Oι οπαδοί του Παναθηναϊκού μέσα σε ένα 24ωρο παρέδωσαν μαθήματα κερκίδας στην Ευρώπη, στηρίζοντας την ομάδα του ποδοσφαίρου στη Ρεν και αυτή του μπάσκετ στο Βερολίνο.

Παναθηναϊκός: Μαθήματα κερκίδας στην Ευρώπη σε ένα 24ωρο από τον «πράσινο» λαό (Vid & Pics)

Πέρασε μια ευρωπαϊκή εβδομάδα με ανάμεικτα συναισθήματα για τον Παναθηναϊκό.

Αφενός η ποδοσφαιρική ομάδα, δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Γαλλία και την έδρα της Ρεν, γνωρίζοντας την ήττα 3-1 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πλέον έχει να δώσει δυο “τελικούς” για τη συνέχεια του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αφετέρου, ο “εξάστερος” έδωσε μια μπασκετική παράσταση στο Βερολίνο, επικρατώντας 99-85 της Άλμπα για την 7η αγωνιστική της Euroleague και πλέον ετοιμάζεται για τρια βατά εντός έδρας ματς, κόντρα σε Ζάλγκιρις, Βίρτους και Βαλένθια όπου με ένα 3/3 θα αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Η μεγαλύτερη νίκη όμως απ όλες σε αυτό το διήμερο ήταν η παρουσία του κόσμου! Συνολικά 4000 φίλοι του “τριφυλλιού” βρέθηκαν στη “Ρουαζόν Αρένα” και τη “Mercedes Benz Arena” για να στηρίξουν την ομάδα, δημιουργώντας και στις δυο περιπτώσεις εκπληκτική ατμόσφαιρα η οποία είναι παράδειγμα προς μίμηση σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Το Panathinaikos24.gr συνέλεξε όλες τις φωτογραφίες από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στα δυο γήπεδα και σας τις παρουσιάζει:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.