ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ντέρμπι αιωνίων για την ομάδα πόλο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε αναμέτρηση που γίνεται στο πλαίσιο της Α1 πόλο Ανδρών.

Ντέρμπι αιωνίων για την ομάδα πόλο

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε τον Ολυμπιακό στο δημοτικό κολυμβητήριο του Ζωγράφου (Ιλίσιο), στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών (18:00).

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τρεις σερί νίκες, οι οποίες τους έφεραν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου τους. Ωστόσο σήμερα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους πρωτοπόρους και αήττητους «ερυθρόλευκους», που είναι και το φαβορί για τη νίκη.

Σε κάθε περίπτωση το σύνολο του Δημήτρη Μάζη θέλει να πιστοποιήσει την αγωνιστική άνοδο που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια και να παλέψει για το καλύτερο δυνατό απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό του.

Διαιτητές του αγώνα, με τον οποίο θα πέσει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής, είναι οι Γιώργος Σταυρίδης και Σπύρος Αχλαδιώτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.