ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάμε ΟΑΚΑ! To panathinaikos24 προσφέρει σε δύο τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις

Στις 15 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Πάμε ΟΑΚΑ! To panathinaikos24 προσφέρει σε δύο τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις

Στις 15 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, την Ζαλγκίρις Κάουνας. Το panathinaikos24.gr σε συνεργασία με το Sportal, την ιστοσελίδα που αποτελεί official partner της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχουν εξασφαλίσει τέσσερις προνομιούχες θέσεις και σας τις προσφέρουν απλόχερα. Δύο τυχεροί λοιπόν, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση και ο τρόπος είναι απλός και εύκολος.

Επισκεφθείτε τους επίσημους λογαριασμούςPanathinaikos24 και του Sportal στο Instagram και για να πάρετε μέρος στη διαδικασία.

Δείτε παρακάτω

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos24.gr (@panathinaikos24)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.