ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Η τελευταία φορά στην Καισαριανή για ματς πρωταθλήματος (Vid)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 21:30 τη νεοφώτιστη Κηφισιά στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος" της Καισαριανής και το Panathinaikos24.gr σας θυμίζει την τελευταία φορά που το "τριφύλλι" επισκέφθηκε το συγκεκριμένο γήπεδο για ματς πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Η τελευταία φορά στην Καισαριανή για ματς πρωταθλήματος (Vid)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 21:30 τη νεοφώτιστη Κηφισιά στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής και το Panathinaikos24.gr σας θυμίζει την τελευταία φορά που το “τριφύλλι” επισκέφθηκε το συγκεκριμένο γήπεδο για ματς πρωταθλήματος.

Το “τριφύλλι” μόλις έναν μήνα μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στο Champions League κυνηγούσαν ένα “4Χ4” στο πρωτάθλημα διεκδικώντας τον τίτλο.

Αυτός ωστόσο είχε χαθεί και έτσι οι “πράσινοι” με τον Σέρχιο Μαρκάριαν στον πάγκο τους πήγαν στην Καισαριανή για την 26η αγωνιστική της Α’ Εθνικής για να αντιμετωπίσουν τον Εθνικό Αστέρα στις 8 Μαϊου του 2002.

Το σκορ άνοιξε στο 17ο λεπτό ο Μίλτος Σαπάνης με μακρινό σουτ έπειτα από λάθος διώξιμο του Χρυσόστομου Μιχαϊλίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Αστέρας, έφερε το ματς στα ίσα με γκολ του Φώτη Λαγού στο 75′, έπειτα από μπαλιά του Τέσοβιτς και κεφαλιά-ασίστ του Κοντόπουλου.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε τρία λεπτά αργότερα ο Κριστόφ Βαζέχα με συρτό σουτ εκτός από την περιοχή για το 2-1.

Μάλιστα το γκολ του Βαζέχα ήταν το τελευταίο που είχε επιτευχθεί στο γήπεδο της Καισαριανής σε ματς πρωταθλήματος μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου του 2023, στην αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Πανσερραϊκό και το 4-4.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε εκείνο το ματς:

Σέρχιο Μαρκαριάν: Νικοπολίδης-Σεϊταρίδης, Χένρικσεν, Κυργιάκος, Πίτσος- Μπασινάς, Σαπάνης, Μπόατενγκ- Κόλκα, Βλάοβιτς, Βαζέχα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.