ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Βαγιαννίδης με τα χρώματα της Εθνικής – Τον καλωσόρισαν Πογιέτ και συμπαίκτες (Pic)

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής ομάδας, με τους συμπαίκτες του και τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκουστάβο Πογιέτ να τον υποδέχονται θερμά.

Ο Βαγιαννίδης με τα χρώματα της Εθνικής - Τον καλωσόρισαν Πογιέτ και συμπαίκτες (Pic)

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Βαγιαννίδης κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών, για τα προσεχή παιχνίδια με τη Νέα Ζηλανδία (17/11, φιλικό στη Ριζούπολη) και τη Γαλλία (21/11, τελευταίο ματς για προκριματικά στη Νέα Φιλαδέλφεια).

Ο πρώτος που υποδέχθηκε τον διεθνή μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού ήταν ο Γκουστάβο Πογέτ, αλλά όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός της «γαλανόλευκης» στο Instagram, το καλωσόρισμα στον νεαρό ποδοσφαιριστή ήταν ιδιαίτερα θερμό.

Θυμίζουμε ότι ο Βαγιαννίδης έχει αγωνιστεί μόνο με τις Εθνικές Κ17, Κ18 και Κ18, έχοντας καταγράψει συνολικά 10 συμμετοχές πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέραν του Γιώργου Βαγιαννίδη, στην Εθνική Ελλάδος έχει κληθεί και ο Φώτης Ιωαννίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.