ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Τριήμερο Παναθηναϊκής χαράς και τις… πίτσες δώρο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το τελευταίο τριήμερο, που ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε και από την Εφέσεων στο θέμα του Χουάνκαρ και κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος τα ψέματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και την σημαντική νίκη επί της Κηφισιάς, που φέρνουν την ομάδα στην κορυφή στο+4.

Τριήμερο Παναθηναϊκής χαράς και τις... πίτσες δώρο!

Το τελευταίο τριήμερο πήγαν όλα καλά, τόσο καλά, που μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε την ήττα και τον τρόπο, που ήρθε από την Ρεν. Πρώτα την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε και από την Εφέσεων για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Η 10η Νοεμβρίου 2023 θα γραφτεί στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού είναι η ημερομηνία που για πρώτη φορά τιμωρείται ο Ολυμπιακός για διακοπή του αγώνα σε βάρος του τα τελευταία 30 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε σε όλα και όσα υποστήριξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και το 3-0 της Εφέσεων έδωσε την πιο ηχηρή απάντηση, σε αυτά, που έλεγε η ομάδα του Πειραιά. Από το ότι ο Μαρέσκα δεν είδε το συμβάν(μέσα πέσατε ξεφτέρια, και το έγραψε στο φύλλο αγώνα και το έγραψε στην συμπληρωματική έκθεση) και το ότι ο Χουάνκαρ έκανε θέατρο(μέσα πέσατε ξεφτέρια, 22 μέρες μετά και ο Χουάνκαρ ακόμα δεν έχει κάνει προπόνηση με την ομάδα) και το ότι η γνωμάτευση από το Υγεία δεν θα παίξει ρόλο(μέσα πέσατε τσακάλια, αναφέρεται στην γνωμάτευση του Υγεία και το σκεπτικό απόφασης της επιτροπής Εφέσεων). Τέτοια συντριπτική ήττα δικαστικά δεν έχει γνωρίσει ποτέ στην ιστορία του ο Ολυμπιακός, αλλά ήρθε ή ώρα. Αλλά επειδή έκαναν σημαία εκεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τις πίτσες που τρώνε όλοι οι παίκτες των ομάδων μετά την λήξη του αγώνα, σας κάνουμε τις πίτσες δώρο….

Ο Παναθηναϊκός αυτό το θέμα το χειρίστηκε άψογα και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του, που επιτέλους προστατεύτηκε η ομάδα, όπως δεν έγινε σε άλλες περιπτώσεις με κορυφαία την Ριζούπολη.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάμε τώρα στο ματς της Κυριακής με την Κηφισιά. Η ομάδα έπαιζε στην Καισαριανή τρεις ημέρες, μετά την κακή ήττα από την Ρεν που πλήγωσε παίκτες και προπονητή. Το έφεραν βαρέως και ήταν δύσκολο να αλλάξει η ψυχολογία μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό έγινε και ο Γιοβάνοβιτς τους εξήγησε ότι στο ματς με την Κηφισιά υπάρχει μόνο η νίκη και τίποτα άλλο.

Η ομάδα με παιχνίδι Πέμπτη, ταξίδι επιστροφής την Παρασκευή βράδυ και μισή προπόνηση δεν ήταν εύκολο να παίξει καλύτερα με την Κηφισιά. Αυτό που έπρεπε το έκανε σχετικά εύκολα. Με ένα γκολ του κορυφαίου του παίκτη Μαντσίνι στο 58, ευκαιρίες για δεύτερο και τρίτο γκολ, και με κίνδυνο μόνο σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, όπου χρειάστηκε ο Λοντίγκιν και έκανε την δουλειά του. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαχείριση ήταν πολύ καλή, η ομάδα κράτησε την μπάλα και δεν έδωσε ούτε μισή φάση στην Κηφισιά και πήρε τη νίκη πολύ πιο άνετα απ’ότι δείχνει το τελικό 0-1. Εκεί, που πριν μία εβδομάδα άφησε δύο βαθμούς η ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και καλύτερος και στην βαθμολογία, έχει την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και τα καλύτερα έρχονται…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.