ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός Α.Ο.: «Zητούμε συγγνώμη για τη μετάδοση του ντερμπι – Επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό»

Ανακοίνωση με την οποία ζητά συγγνώμη από τους φίλους του Παναθηναϊκού για την προβληματική μετάδοση του ντέρμπι της Volley League γυναικών, με τον Ολυμπιακό εξέδωσε ο Ερασιτέχνης.

Παναθηναϊκός Α.Ο.: «Zητούμε συγγνώμη για τη μετάδοση του ντερμπι - Επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει σχετικά με τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στη μετάδοση του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη Volleyleague γυναικών.

Η διοίκηση του Συλλόγου ζητά συγγνώμη από το φίλαθλο κοινό σχετικά με την προβληματική μετάδοση του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου από το PAOTV.

Επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό έπειτα από μεταδόσεις 100 και πλέον αγώνων και δεν μπορεί να αμαυρώσει την προσπάθεια ενός εγχειρήματος που έχει στεφθεί με επιτυχία.

Θέλει να πετάξει τον Παναθηναϊκό έξω από τη Λεωφόρο η ΕΟΚ, «Ή στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” ή δεν θα παίξουμε!» η απάντηση του τριφυλλιού
Θέλει να πετάξει τον Παναθηναϊκό έξω από τη Λεωφόρο η ΕΟΚ, «Ή στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” ή δεν θα παίξουμε!» η απάντηση του τριφυλλιού 15.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το PAOTV έχει αγκαλιαστεί σε έναν μεγάλο βαθμό από το φίλαθλο κοινό του Συλλόγου και με αυτό τον τρόπο έχει δημιουργηθεί έναν επιπλέον σημαντικό έσοδο για τον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά τώρα με τον αγώνα του Σαββάτου υπήρξε πρόβλημα στην ιντερνετική εγκατάσταση στο γήπεδο του Μετς και οι τεχνικοί το έλυσαν έστω και αργότερα.

Ο Σύλλογος έχει μπει ήδη στη διαδικασία να έρθουν οπτικές ίνες στο κλειστό δημιουργώντας ακόμα καλύτερες συνθήκες για τις μελλοντικές μεταδόσεις .

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.