ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανάλυση για το 6/6 του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας και… κόντρα Δεσύλλα – Αντύπα για το 1996 και τους πανηγυρισμούς στο Πασαλιμάνι! (vid)

Δείτε τη νέα εκπομπή Muchachos στους Betarades!

Ανάλυση για το 6/6 του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας και... κόντρα Δεσύλλα - Αντύπα για το 1996 και τους πανηγυρισμούς στο Πασαλιμάνι! (vid)

Δείτε τη νέα εκπομπή Muchachos στους Betarades!

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναλύει το νέο διπλό του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς, το πράσινο 6/6 μακριά από τη Λεωφόρο και τη διατήρηση του +4 από τη δεύτερη θέση. Ολο το ρεπορτάζ και ο σχολιασμός της αγωνιστικής.

Η… διαφωνία και η κόντρα Δεσύλλα – Αντύπα για το 1996, τον πράσινο αποκλεισμό από τον Άγιαξ και τους πανηγυρισμούς στο Πασαλιμάνι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 13.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...