ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Καλησπέρα Στέφανε, Κώστας από Βύρωνα»: Ραδιοφωνική εκπομπή στο «Κόκκινο» θα κάνει ο Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να έχει άμεση επαφή με τους πολίτες και γι’ αυτό τον λόγο θα βρίσκεται πίσω από τα μικρόφωνα του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο».

«Καλησπέρα Στέφανε, Κώστας από Βύρωνα»: Ραδιοφωνική εκπομπή στο «Κόκκινο» θα κάνει ο Κασσελάκης

Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης σχεδιάζει μια φορά την εβδομάδα να καθιερώσει «Στο Κόκκινο» την εμπομπή η «Ώρα του προέδρου».

Με αυτό τον τρόπο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει έτσι τη δυνατότητα να απαντά απευθείας σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις των ακροατών του ραδιοφωνικού σταθμού.

Πηγή: newsit.gr

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.