ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Bόμβα» Πογέτ για ΕΠΟ: «Ο βοηθός μου είναι απλήρωτος οκτώ μήνες»!

Ο Γκουστάβο Πογέτ με δηλώσεις του σε εκπροσώπους του ελληνικού τύπου έριξε αιχμές προς την ΕΠΟ, αποκαλύπτοντας ότι ο βοηθός του δεν είναι μαζί του στην προετοιμασία, καθώς έχει να πληρωθεί οκτώ μήνες!

«Bόμβα» Πογέτ για ΕΠΟ: «Ο βοηθός μου είναι απλήρωτος οκτώ μήνες»!

«Bόμβα» Πογέτ για ΕΠΟ! Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου με αφορμή την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ενόψει των αναμετρήσεων με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία και έκανε μια τρομερή αποκάλυψη..

Συγκεκριμένα, αφού αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, ρωτήθηκε και για τις συνεχείς αλλαγές των προπονητικών κέντρων με την απάντηση του να προκαλεί σοκ καθώς αποκάλυψε ότι ο βοηθός του δεν έχει πληρωθεί επί οκτώ μήνες.

«Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς. Ενημερώνω πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν είναι εδώ γιατί είναι απλήρωτος για οκτώ μήνες, επομένως δεν είναι εδώ»

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.