ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός μου θύμισε την περσινή ομάδα, ξεχώρισαν Αϊτόρ-Πέρεθ» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Κηφισιά, ενώ στάθηκε στην παρουσία των Αϊτόρ και Ρούμπεν Πέρεθ.

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός μου θύμισε την περσινή ομάδα, ξεχώρισαν Αϊτόρ-Πέρεθ» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Monday FC»:

«Ο Παναθηναϊκός μου θύμισε την περσινή ομάδα, είχε κέρδος τον Αϊτόρ, τον είδα καλό. Ο Πέρεθ έπιασε επίπεδα περσινού Πέρεθ ήταν πάρα πολύ καλός. Ο Πέρεθ είχε 138 ενέργειες, το 80% πετυχημένες και 110 πάσες, πρώτη φορά πιάνει τέτοια νούμερα φέτος.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο. Δίκαια κέρδισε, χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση.

Καμιά φορά οι προπονητές κάνουν όλες τις αλλαγές μαζεμένες και βλέπουμε ότι ίσως δεν λειτουργεί, θέλει χρόνο για να κάνεις όλες αυτές τις αλλαγές. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έγινε καλύτερος, μια φορά κινδύνεψε.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι τερματοφύλακες λειτουργούν μια χαρά στον Παναθηναϊκό, έχει έναν τερματοφύλακα υψηλών προδιαγραφών τον Μπρινίολι και φάνηκε ότι μπορεί να βοηθήσει και ο Λοντίγκιν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.