ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Kicker: «Στουτγκάρδη και Αϊντραχτ για Ιωαννίδη»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Kicker», η Στουτγκάρδη και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ενδιαφέρονται για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Kicker: «Στουτγκάρδη και Αϊντραχτ για Ιωαννίδη»

Στο δημοσίευμα γίνεται εκτενή αναφορά στις “σειρήνες” που υπάρχουν για τον 27χρονο επιθετικό Σερού Γκιρασί της Στουτγκάρδης, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με 16 γκολ σε 10 συμμετοχές και είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να πωληθεί ακόμη και τον Γενάρη, με την ομάδα του να τον κοστολογεί κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

Όπως σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ, για τον αντικαταστάτη του ο γερμανικός σύλλογος έχει στρέψει τις… κεραίες του στον Φώτη Ιωαννίδη, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον, μιας και πρόκειται “για έναν από τους ανερχόμενους επιθετικούς στην Ελλάδα, που έχει πετύχει 8 γκολ σε 20 αγώνες εντός κι εκτός συνόρων και δεσμεύεται ως το 2027”.

Στη συνέχεια ωστόσο το δημοσίευμα τονίζει πως για τον Ιωαννίδη υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλους συλλόγους, μεταξύ των οποίων είναι και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.