ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Sold out το τσάρτερ και για Βιλερμπάν!

Τη στήριξη πολλών φιλάθλων του θα έχει ο Παναθηναϊκός στο εκτός έδρας ματς με τη Βιλερμπάν καθώς η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι οι θέσεις του τσάρτερ για το ματς στις 14/12 εξαντλήθηκαν.

Παναθηναϊκός: Sold out το τσάρτερ και για Βιλερμπάν!

Συνέχεια στα απανωτά sold out των τσάρτερ για τα εκτός έδρας ματς της Euroleague συνεχίζουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Μετά την συγκλονιστική κερκίδα στη «Mercedes-Benz Arena» όπου περισσότεροι από 2000 φίλοι του «τριφυλλιού» στήριξαν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στη νίκη 99-85 επί της Άλμπα, αντίστοιχες εικόνες αναμένεται να υπάρξουν και στις επόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Μετά λοιπόν το sold out του Ιανουαρίου και τα ματς με Μπασκόνια και Βαλένθια η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι οι θέσεις για το τσάρτερ που θα ταξιδέψει στη Γαλλία για την αναμέτρηση της 14ης Δεκεμβρίου με τη Βιλερμπάν εξαντλήθηκαν.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα υπόλοιπα τσάρτερ αφορούν τα ταξίδια σε Κάουνας, Μαδρίτη, Μπολόνια ενώ παραμένει ανοικτή η έδρα της Μακάμπι καθώς είχε προγραμματιστεί σε πρώτη φάση ταξίδι στο Τελ Αβίβ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.