ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαχητικός Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία τετράδας στα Χανιά!

Ο Παναθηναϊκός ήταν μαχητικός στην Κρήτη και μετά από ένα τρομερό ματς κόντρα στα Χανιά έφυγε με ισοπαλία 11-11 για την 10η αγωνιστική της Α1 πόλο παραμένοντας στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Μαχητικός Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία τετράδας στα Χανιά!

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε ισόπαλη 11-11 εκτός έδρας με τον ΝΟ Χανίων έχοντας τη συμπαράσταση περίπου 150 οπαδών της και βρίσκεται μόνη στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν ένα ματς για γερά νεύρα κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του ΝΟ Χανίων που έπαιζε και αυτή το χαρτί της να ανέβει στην 6η θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Η συγκεκριμένη ισοπαλία φέρνει το «τριφύλλι» μόνο στην τέταρτη θέση με 14 βαθμούς και πλέον αναμένει τον αγώνα Περιστερίου-Γλυφάδας το απόγευμα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο αγώνας ήταν σκληρός με τις δύο ομάδες να έχουν συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ με 3-4 με τους Δερμιτζάκη και Νικολαϊδη να πετυχαίνουν από δύο γκολ

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στους φιλοξενούμενους και παρότι ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε αμυντικά εντούτοις δεν έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και ο μοναδικός που το κατάφερε ήταν ο Μπραίμης στο 5-5.

Ο ΝΟ Χανίων έκανε αντεπίθεση στο τρίτο οκτάλεπτο και πήρε προβάδισμα με 8-5 για να μαζέψει και πάλι το σκορ ο ΠΑΟ και να το φέρει στα ίσα σε 8-8 χάρη σε τέρματα των Στίβενσον, Σγουρίδη και Γ.Νικολαϊδη.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό στο τέταρτο οκτάλεπτο και ο Αλβέρτης ισοφάρισε σε 9-9 ενώ ο Γ. Νικολαϊδης μείωσε σε καθοριστικό σημείο σε 11-10 και ο Στίβενσον με ωραία προσπάθεια έφερε το ματς στα ίσα για το τελικό 11-11.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.