ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η 12αδα του “εξάστερου” με Ζάλγκιρις

Αυτή είναι η 12αδα του Παναθηναϊκού για το αποψινό ματς με τη Ζάλγκιρις!

Παναθηναϊκός: Η 12αδα του

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 21:15 τη Zάλγκιρις στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να μπει με το δεξί στη 2η διαβολοβδομάδα της σεζόν!

Ο Εργκίν Αταμάν, έκανε τις επιλογές του για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Κάουνας και ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με συνταγή… Βερολίνου. Για την ακρίβεια, οι γηπεδούχοι θα έχουν την ίδια δωδεκάδα που χρησιμοποίησαν και κόντρα στην Άλμπα, με τους τραυματίες Ιωάννη Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να μένουν στα «πιτς». Εκτός δωδεκάδας και οι Δημήτρης Μωραΐτης και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.

Αυτή είναι η 12αδα του “εξάστερου”: Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Γκάι, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.