ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τέλος ο Πέτρος Κόκκαλης από ΣΥΡΙΖΑ

Ένας γάμος κι ένα… διαζύγιο για τον Ευρωβουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Τέλος ο Πέτρος Κόκκαλης από ΣΥΡΙΖΑ

Άλλη μια ημέρα αποχωρήσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον Νίκο Τόσκα, που το ανακοίνωσε και επίσημα, προς αποχώρηση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι και ο Πέτρος Κόκκαλης. Μια ημέρα… χαρμολύπης για τον Ευρωβουλευτή του κόμματος καθώς νωρίτερα έγινε γνωστό ότι παντρεύεται τη Δήμητρα Ματσούκα και, ως όλα δείχνουν… χωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι διημείφθη; Μα, τα social media. Είχε προηγηθεί μια ανάρτηση στο Twitter του κ. Κόκκαλη αφήνοντας αιχμές προς τον Στέφανο Κασσελάκη για την καθυστέρηση στην έναρξη των διαδικασιών της Κεντρικής Επιτροπής και κάνοντας λόγο για «έλλειψη σεβασμού».

Ακολούθησε μάλιστα, αργά χθες, και retweet της ανάρτησης του Γιάννη Δραγασάκη, όπου απευθύνεται προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρει πως «το 2015-19 ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε έναν συλλογικό άθλο υπό την καθοδήγηση του Αλέξη Τσίπρα. Που διέσωσε τη χώρα και είναι ιστορικό κεκτημένο και παρακαταθήκη της Αριστεράς για το μέλλον. Το μαξιλάρι δεν είναι για να δίνεται βορά στις συκοφαντίες του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

Τούτα, ως πρώτη πράξη. Η δεύτερη θα γίνει αύριο που αναμένεται να φύγει από την Ευρωομάδα της Αριστεράς και, μάλιστα, ο Πέτρος Κόκκαλης θα ενταχθεί στην ομάδα των Πρασίνων. Αυτό θα γίνει άμεσα και κατόπιν και μετά θα επιχειρήσει την τρίτη πράξη: να κάνει κόμμα στον χώρο της οικολογίας…

Πηγή: newpost.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.