ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίθεση με γκαζάκια σε μαγαζί διαιτητή της Stoiximan Super League

Στόχος αγνώστων που έβαλαν γκαζάκια στο μαγαζί του, έγινε ο Αθηναίος διαιτητής Γκάμαρης. Στο ίδιο κτίριο και το σπίτι του!

Επίθεση με γκαζάκια σε μαγαζί διαιτητή της Stoiximan Super League

Ο Αθηναίος ρέφερι που βρίσκεται στους πίνακες της Superleague, έγινε στόχος αγνώνων τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/11).

Συγκεκριμένα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έβαλαν γκαζάκια στο μαγαζί με λευκά είδη που διαθέτει μαζί με τον αδερφό του στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές, αλλά όχι ολοσχερής καταστροφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο κτίριο ζει και η οικογένειά του, η σύζυγος με τα δύο παιδιά του, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός, αλλά και να κινδυνεύσουν άνθρωποι από την πυρκαγιά που προκλήθηκε.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, για την κατάσβεση της φωτιάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.