ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κλειστό και πάλι το κάτω πέταλο στην OPAP Arena με Γαλλία

Νέος… νόμος αυτός.

Κλειστό και πάλι το κάτω πέταλο στην OPAP Arena με Γαλλία

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τρίτης (21/11, 21:45) ανάμεσα στη γαλανόλευκη και τους «τρικολόρ» και σύμφωνα με πληροφορίες το γήπεδο δεν θα είναι κατάμεστο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα είναι κλειστό και πάλι το κάτω πέταλο, όπως συνέβη και στο κρίσιμο ματς με την Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η διαφορά είναι ότι το πάνω διάζωμα θα είναι εν μέρει κλειστό αυτήν τη φορά και όχι εντελώς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ