ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόμβα στην Premier League: Μεγάλο κίνδυνος υποβιβασμού για Σίτι – Τσέλσι!

Χαμός!

Βόμβα στην Premier League: Μεγάλο κίνδυνος υποβιβασμού για Σίτι - Τσέλσι!

Τα πάνω-κάτω έφερε η Premier League. Με επίσημη ανακοίνωση, η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος γνωστοποίησε ότι αποφασίστηκε να αφαιρεθούν δέκα βαθμοί από την Έβερτον, για τις οικονομικές παραβάσεις των περασμένων ετών, σοκάροντας έτσι την ποδοσφαιρική κοινότητα του «νησιού».

Μια εξέλιξη την οποία στα «ζαχαρωτά» περίμεναν εδώ και αρκετές εβδομάδες, καθώς η Premier League είχε ειδοποιήσει για την έρευνα που είχε κάνει. Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έχει παραβιάσει τους οικονομικούς κανονισμούς της Premier League, όσον αφορά τα μεταγραφικά, με αποτέλεσμα η διοργανώτρια αρχή της λίγκας να προχωράει έτσι στην εσχάτη των ποινών και στην αφαίρεση δέκα βαθμών από την τωρινή βαθμολογία της Έβερτον η οποία κατέθεσε έφεση για την αλλαγή της ποινής.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» και άπαντες περιμένουν να μάθουν τι θα συμβεί με τα δύο «μεγαθήρια» του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς η Premier League έχει γνωστοποιήσει τις αντίστοιχες παραβάσεις των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.326 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.