ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Απίστευτο συναίσθημα με 18-19 χιλιάδες κόσμο, καλύτερος πάουερ φόργουορντ της Euroleague ο Μήτογλου»

Όλα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν.

Αταμάν: «Απίστευτο συναίσθημα με 18-19 χιλιάδες κόσμο, καλύτερος πάουερ φόργουορντ της Euroleague ο Μήτογλου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μου αρέσει το παιχνίδι, είναι 200 νίκες με ένα καλό παιχνίδι όπως σήμερα. Η Βίρτους είναι μια καλή ομάδα. Παίξαμε έξυπνα στην επίθεση, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Είμαι περήφανος για τη 200η νίκη που συνοδεύτηκε και με καλό μπάσκετ. Είναι σημαντικό που μοιράσαμε τον χρόνο. Ο Ναν δεν είναι έτοιμος 100% πήρε χρόνο, έδειξε κάποια πράγματα. Όλοι έδωσαν κάτι. Ο Σλούκας, ο Γκραντ, ο Ντίνος όπως πάντα, είναι ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ της λίγκας Θέλουμε κι άλλες νίκες εντός έδρας. Είχαμε 18-19.000 κόσμο. Στα επόμενα παιχνίδια ελπίζω σε σολντ άουτ. Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση. Είναι απίστευτο, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.