ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Αυτό το ΟΑΚΑ αξίζει ο Παναθηναϊκός, αυτό θέλουμε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βίρτους στάθηκε στην τελευταία περίοδο και τον κόσμο.

Αταμάν: «Αυτό το ΟΑΚΑ αξίζει ο Παναθηναϊκός, αυτό θέλουμε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Βίρτους παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Ήρθε εδώ με 6 νίκες και ήμασταν προετοιμασμένοι και πνευματικά. Δεν είχαμε πολύ χρόνο, αλλά στο πρώτο δεκάλεπτο ελέγξαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ο Μπελινέλι είχε απίστευτα σουτ και η άμυνα μας ήταν χαλαρή και τους επέτρεψε να επιστρέψουν στο ματς. Στην τέταρτη περίοδο ο Σένγκελια μας έκαναν ζημιά. Σε αυτά τα σημεία κάναμε λάθη στην επίθεση και τους δώσαμε την ευκαιρία να ελέγξουν τον ρυθμό. Αλλά στην τελευταία περίοδο αποδείξαμε την επιθετικότητά μας και με τον Σλούκα να καθοδηγεί, τον Λεσόρ να είναι πολύ καλός και τον Μήτογλου να είναι εξαιρετικός και πάλι. Αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη. Ήταν μεγάλη νίκη για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σήμερα το γήπεδο ήταν σχεδόν sold out. Είχε 19.000-20.000 και αυτός είναι ο στόχος τόσο εμένα, όσο και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά να παίζουμε και ωραίο μπάσκετ, όπως στην τελευταία περίοδο».

Για τα φάουλ που δεν έκανε ο Παναθηναϊκός στη δεύτερη περίοδο: «Αυτό είναι το μπάσκετ και αυτός είναι και λόγος που στην τρίτη περίοδο η Βίρτους προηγήθηκε με 5 πόντους. Αλλά αμυντικά αλλάξαμε κάποια πράγματα, τα διορθώσαμε, αλλά αυτό είναι αλήθεια».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 21.558 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Γκριγκόνις: «Ο Γκριγκόνις τη φετινή σεζόν παίζει σε διαφορετική θέση, στο “3”. Εκεί που είναι και οι Παπαπέτρου και Χουάντσο. Αλλά το είχαμε πει από την αρχή της σεζόν πως τον υπολογίζουμε στο “3”. Ξέρουμε ότι έχει κάποια προβλήματα και προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε. Μπορεί να δώσει βοήθεια ακόμα και στο κατέβασμα της μπάλας αν ο Σλούκας δεχθεί πίεση και ο Γκραντ κουραστεί».

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Αυτή είναι η ατμόσφαιρα που αξίζει στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός φτιάχτηκε για αυτό το κοινό. Βλέπεις γήπεδα όπως της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα. Θέλω να μην βρίσκει ο κόσμος εισιτήριο για να έρθει. Και είναι κάτι που το έχω κάνει και στη Εφές. Την πρώτη χρονιά είχε 3.000 και στην τελευταία είχε sold out».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.