ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Speaker Ευρωλίγκας: “Το ΟΑΚΑ βρυχάται. Η πράσινη περηφάνια και το πάθος αναβλύζουν από τον ναό της Αθήνας”!

Έπαθε την πλάκα του ο δημοσιογράφος που κάλυπτε το ματς Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια με τα όσα έβλεπε στο ΟΑΚΑ.

Speaker Ευρωλίγκας:

Έπαθε την πλάκα του ο δημοσιογράφος που κάλυπτε το ματς ΠαναθηναϊκόςΒίρτους Μπολόνια με τα όσα έβλεπε στο ΟΑΚΑ.

Οι “πράσινοι” ήταν απολαυστικοί χθες, το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ήταν ένα… μπασκετικό ηφαίστειο και ο speaker του αγώνα που έκανε το ματς για τη διοργανώτρια αρχή, δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε. Οι ατάκες του, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ήταν ενδεικτικές.

Χαρακτηριστικά, ο speaker της Ευρωλίγκας ανέφερε όταν είδε το πράσινο ξέσπασμα σε παρκέ και κερκίδα στο χθεσινό ματς: “Το ΟΑΚΑ βρυχάται. Η έδρα τρέμει μετά το κάρφωμα του Λεσόρ. Να ‘τος πάλι. Η πράσινη περηφάνια και το πάθος αναβλύζουν από τον ναό της Αθήνας. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη”.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.342 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.