ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εκτόξευση Μήτογλου στις αποδόσεις για το βραβείο του MVP της Euroleague!

Oι απίθανες εμφανίσεις του Ντίνου Μήτογλου με τον Παναθηναϊκό, έκαναν τις στοιχηματικές εταιρίες να αναθεωρήσουν για το ποιος θα είναι ο MVP της Euroleague!

Εκτόξευση Μήτογλου στις αποδόσεις για το βραβείο του MVP της Euroleague!

Ο Παναθηναϊκός, μετά τη Ζάλγκιρις, “καθάρισε” την Παρασκευή και τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ. Ολοκλήρωσε έτσι ιδανικά τις υποχρεώσεις του στη διαβολοβδομάδα, έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες στη EuroLeague και ανέβηκε σε θετικό ρεκόρ (5-4) για πρώτη φορά φέτος, έπειτα από εννιά αγωνιστικές.

Για ακόμη ένα παιχνίδι, ο Ντίνος Μήτογλου είχε στατιστικά για όσκαρ. Έπαιξε 35 λεπτά και σημείωσε 24 πόντους με 6/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 3/3 βολές. Στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός είχε +16 στο +/-. Πέρα όμως από τους πόντους, ο διεθνής πάουερ φόργουορντ κατέβασε και 10 ριμπάουντ!

Ο Μήτογλου τελείωσε τον αγώνα, όντας ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης και ο δεύτερος ριμπάουντερ πίσω από τον Τορνίκε Σενγκέλια που μάζεψε 11 “σκουπίδια”.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.806 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι ασφαλώς εντυπωσιακό ότι στα τρία πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά ματς, ο 27χρονος άσος έχει κάνει δύο double-doubles. Υπενθυμίζεται ότι τέλειωσε με ακριβώς τα ίδια νούμερα, δηλαδή 24 πόντους και 10 ριμπάουντ και το παιχνίδι στο Βερολίνο με την Άλμπα. Αν συμπεριλάβουμε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Basket League, όπου έγραψε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, τότε μιλάμε για τρία double-doubles στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια!

Δείτε τις αποδόσεις εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.