ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ποιον δίνουν φαβορί οι στοιχηματικές να τερματίσει πιο ψηλά στη Euroleague

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ξεκίνησαν με νίκη τη 2η διαβολοβδομάδα της Euroleague. Ο μεν Παναθηναϊκός λύγισε τη μαχητική Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ, ο δε Ολυμπιακός ρέφαρε κατά κάποιον τρόπο την ήττα του από την Μπασκόνια, επικρατώντας στο ουδέτερο Βελιγράδι της Μακάμπι.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ποιον δίνουν φαβορί οι στοιχηματικές να τερματίσει πιο ψηλά στη Euroleague

Και οι δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται πλέον στο 4-4 και θα προσπαθήσουν μετά την ολοκλήρωση της διπλής αγωνιστικής να βρεθούν σε θετικό ρεκόρ. Υπενθυμίζεται, ότι ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο στο ΟΑΚΑ τη Βίρτους Μπολόνια, του σούπερ φορμαρισμένου Τορνίκε Σενγκέλια.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχήματα στη φετινή Euroleague είναι το head-to-head ανάμεσα στους δύο αιώνιους, δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει δυναμικά σε πρωταγωνιστικό ρόλο, έπειτα από μία τριετία που βρισκόταν σε… χειμερία νάρκη.

Ποιος θα τερματίσει ψηλότερα; Η απάντηση εδώ

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.