ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δημοσκόπηση που προκαλεί σεισμό: Ούτε τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ!

Η ανατροπή των ανατροπών

Δημοσκόπηση που προκαλεί σεισμό: Ούτε τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ!

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Παραπολιτικά προκαλούν σοκ και δέος στις τάξεις του Σύριζα. Πιο συγκεκριμένα η δημοσκόπηση εμφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα πίσω από το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη όμως τα άσχημα νέα για την Κουμουνδούρου δεν σταματούν εκεί.

Βλέπετε σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργήθηκε το διάστημα 13 – 15 Νοεμβρίου 2023 σε πανελλαδικό δείγμα 1.200 ατόμων, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και κινδυνεύει να χάσει ακόμα και την τρίτη θέση, καθώς το ΚΚΕ βρίσκεται πλέον σε απόσταση βολής.

Ωστόσο μια νέα δημοσκόπηση έρχεται στο φως και ανατρέπει τα πάντα! Δείτε την εδώ

Σάλος με την… ακατάλληλη φωτογραφία ξανθιάς οπαδού στην Κύπρο! (ΦΩΤΟ)
Σάλος με την… ακατάλληλη φωτογραφία ξανθιάς οπαδού στην Κύπρο! (ΦΩΤΟ) 196.781 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ