ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ηφαίστειο του ΟΑΚA και ένας Παναθηναϊκός από τα παλιά: Η παρακάμερα της νίκης επί της Βίρτους (Vid)

Δείτε όσα κατέγραψε η παρακάμερα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τη μαγική νύχτα στο ΟΑΚΑ και τη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια!

Το ηφαίστειο του ΟΑΚA και ένας Παναθηναϊκός από τα παλιά: Η παρακάμερα της νίκης επί της Βίρτους (Vid)

Μια νύχτα μαγική με άρωμα από τα παλιά!

Ο Παναθηναϊκός σε ένα καυτό ΟΑΚΑ γεμάτο από 15.000 οπαδούς, επικράτησε 90-76 της Βίρτους Μπολόνια, για την 9η αγωνιστική της Euroleague και έκλεισαν τη διαβολοβδομάδα, με ένα επιβλητικό 2/2!

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ήταν απίστευτη, με τον κόσμο να τραγουδάει για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, να αποθεώνει τον μύθο Γιώργο Καραγκούνη και τους παίκτες να ανταποδίδουν, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ!

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Παρακάμερα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κατέγραψε όλη αυτή την υπέροχη, βραδιά, παρουσιάζοντας τις καλύτερες στιγμές, την έκρηξη του ΟΑΚΑ και τα όσα διαδραματίστηκαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ματς.

Δείτε την παρακάμερα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.