ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τσεκάρουν» εισιτήριο για το Euro, Mλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Φίλιπ Τζούριτσιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς, δίνουν απόψε κρίσιμο ματς με την Εθνική Σερβίας διεκδικώντας το εισιτήριο για το Euro 2024!

«Τσεκάρουν» εισιτήριο για το Euro, Mλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς

Ώρα… Euro για Μλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς!

Οι δυο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, δίνουν απόψε σημαντικό ματς στα προκριματικά, καθώς η εθνική τους ομάδα, η Σερβία αντιμετωπίζει τη Βουλγαρία στις 16:00 για τη 10η αγωνιστική!

Οι “πλάβι” χρειάζονται μόλις έναν βαθμό για να επικυρώσουν την παρουσία τους στα γήπεδα της Γερμανίας!

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.639 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς έχουν καταγράψει συμμετοχές σε αυτόν τον μίνι μαραθώνιο χωρίς να έχουν σκοράρει κάποιο τέρμα.

Στη βαθμολογία η Σερβία βρίσκεται στη 2η θέση του 7ου ομίλου, πίσω από την Ουγγαρία, η οποία έχει ήδη προκριθεί.

Η μετάδοση της αναμέτρησης θα γίνει από το Novasports.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.