ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ώρα αποθέωσης: Κι όμως το έκανε ο Σκλαβενίτης…

Είναι επίσημο!

Ώρα αποθέωσης: Κι όμως το έκανε ο Σκλαβενίτης…

Είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στη χώρα μας, με χιλιάδες εργαζόμενους. Κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει με αρνητικό τρόπο την κοινή γνώμη, όμως αυτή τη φορά του αξίζει πέρα για πέρα το χειροκρότημα και όλα τα «μπράβο» της ελληνικής κοινωνίας.

Ο λόγος για τον Σκλαβενίτη, που αριθμεί πληθώρα καταστημάτων στη χώρα μας και, φυσικά, καταγράφει κέρδη τα τελευταία… πολλά χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μένεις με το στόμα ανοικτό: Η απίστευτη «μεταμόρφωση» της Αθηνάς New York μετά το «Bachelor» (Pics)
Μένεις με το στόμα ανοικτό: Η απίστευτη «μεταμόρφωση» της Αθηνάς New York μετά το «Bachelor» (Pics) 17.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ