ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινο»…πυρ!

Δυναμική και σήμερα η εμφάνιση του τμήματος σκοποβολής του Παναθηναϊκού στον Βύρωνα με πολύ καλά πλασαρίσματα.

«Πράσινο»…πυρ!

Στο αεροβόλο πιστόλι ο Άρης Σαλταγιάννης και η Μαριέττα Πετροπούλου είχε καλή απόδοση και τελικά κατέκτησαν την 4η θέση.Στην ίδια κατηγορία η Αναστασία Εξαρχάκου και ο Νίκος Γιαννίσης πήραν την ένατη θέση.

Στο μεικτό αεροβόλο τουφέκι η Μαρούσσα Μακράκη και ο Στράτος Σύβρης πήραν την όγδοη θέση ενώ η Βεσέλα Στογιάνοβα, ο Στράτος Σύβρης και ο Αντώνης Δασκαλάκης ήταν ένατοι στα 22 ζευγάρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ