ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαμός με Λαρεντζάκη για σκληρό φάουλ! (Vid)

Πολύ σκληρό φάουλ.

Χαμός με Λαρεντζάκη για σκληρό φάουλ! (Vid)

Ένα άκρως επικίνδυνο, αντιαθλητικό και αντισυναδελφικό χτύπημα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη πάνω στον Στασινό λίγο έλειψε να τινάξει στον… αέρα το παιχνίδι του Αμαρουσίου με τον Ολυμπιακό.

Ο Λαρεντζάκης έχασε τη μπάλα και εμφανώς τσαντισμένο έπεσε με επικίνδυνο τρόπο στο πρόσωπο του παίκτη του Αμαρουσίου με αποτέλεσμα να τον σωριάσει στο παρκέ.

Οι διαιτητές πήγαν στο instant replay για να τσεκάρουν την περίπτωση της αποβολής. Απόφαση που τελικά δεν πήραν, αλλά αν έπαιρναν δε θα τους έλεγε κανείς τίποτα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 19.283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
συγγνώμη» του Λαρεντζάκη στον Στασινό μετά το σκληρό αντιαθλητικό φάουλ του" />συγγνώμη» του Λαρεντζάκη στον Στασινό μετά το σκληρό αντιαθλητικό φάουλ του" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.