ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Iωαννίδης: «To μυαλό μου είναι μόνο στον Παναθηναϊκό και την Εθνική, δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο»

Όλα όσα ανέφερε ο Φώτης Ιωαννίδης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Γαλλία.

Iωαννίδης: «To μυαλό μου είναι μόνο στον Παναθηναϊκό και την Εθνική, δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο»

Ο Φώτης Ιωαννίδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τους «τρικολόρ» μίλησε τόσο για το ματς για της 10ης αγωνιστικής των προκριματικών, όσο και για εκείνο του πρώτου γύρου στο Παρίσι, όπου η Εθνική γνώρισε την ήττα 1-0.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη Γαλλία: «Είναι η δουλειά μας, είμαστε επαγγελματίες αθλητές κι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Γαλλία. Έχουμε συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μας. Το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία ήταν πολύ σημαντικό για να κερδίσουμε πράγματα, αλλά τώρα πλέον έχουμε γυρίσει τον διακόπτη από τη στιγμή που τελείωσε το προηγούμενο παιχνίδι και σκεφτόμαστε το ματς με τη Γαλλία».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.966 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το 14-0 της Γαλλίας και τις συζητήσεις που γίνονται γύρω από το όνομά του: «Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα της Γαλλίας, όπως και του Γιβραλτάρ. Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση το σκορ. Όσον αφορά τη δυναμικότητα των παικτών της Γαλλίας μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε στιγμή στο γήπεδο. Κι αυτό το έκαναν και τα 90 λεπτά, δεν σταμάτησαν καθόλου. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μία ανταπόκριση σε αυτό που κάνω. Εμένα αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ομάδα και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, να αντιμετωπίσω και αύριο τους παίκτες αυτού του υψηλού επιπέδου και να δω πού μπορώ να βρίσκομαι απέναντί τους».

Για το αν ένα αρνητικό αποτέλεσμα με τη Γαλλία επηρεάσει την ομάδα: «Προσωπικά δεν σκέφτομαι ποτέ αρνητικά. Θα μπούμε στο γήπεδο μόνο με θετικές σκέψεις, γιατί εμείς έχουμε έναν στόχο. Δεν παίζουμε απλά για να αγωνιστούμε στο παιχνίδι κι ό,τι κι αν γίνει δεν θα επηρεάσει σίγουρα τι θα κάνουμε τον Μάρτιο. Ο Μάρτιος είναι κάτι τελεί διαφορετικά, έχουμε δύο παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε το 100% για να καταφέρουμε να πάμε στη Γερμανία».

Για το πρώτο ματς με τη Γαλλία: «Στηθήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι στη Γαλλία, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και αύριο και να τους δυσκολέψουμε αρκετά. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να δείξουμε ένα δυναμικό πρόσωπο, να καταφέρουμε να σταθούμε απέναντί τους επάξια».

Για το πώς είναι να παίζει απέναντι σε ονόματα όπως ο Εμπαπέ, ο Ζιρού, ο Γκριεζμάν: «Αυτός είναι ο στόχος μου, να βρίσκομαι απέναντι σε τέτοιους παίκτες και να καταφέρω να κάνω αισθητή την παρουσία μου και να δείξω ότι είμαι ικανός να αγωνιστώ σε τέτοιο επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.