ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινος» πρέσβης στην Ισπανία ο Φεράν Μαρτίνεθ!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Φεράν Μαρτίνεθ ως πρεσβευτή του Συλλόγου στην Ισπανία.

«Πράσινος» πρέσβης στην Ισπανία ο Φεράν Μαρτίνεθ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Σύλλογος έχει ξεκινήσει επαφές με αθλητές-τριες που έχουν δοξάσει το «τριφύλλι» και θα το εκπροσωπούν στις χώρες από τις οποίες προέρχονται με σκοπό να υψωθεί ακόμα ψηλότερα σε όλο τον κόσμο η σημαία του Συλλόγου.

Μια σπουδαία μορφή του «τριφυλλιού» θα εκπροσωπήσει τον Σύλλογο στην ιβηρική χώρα. Ο Μαρτίνεθ γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1968 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Με ύψος 2,13 μ., αγωνιζόταν στη θέση «5» ως σέντερ  έπαιξε σε επαγγελματικό επίπεδο για 17 χρόνια (1985-2002).

Είχε πλούσιο βιογραφικό και έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Μπαρτσελόνα, Εσπανιόλ, Μπανταλόνα και Περιστέρι πλην του Παναθηναϊκού.

«Τριφυλλάρες…» 64-36 τον Ολυμπιακό!
«Τριφυλλάρες…» 64-36 τον Ολυμπιακό! 1.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φόρεσε την ένδοξη πράσινη φανέλα το καλοκαίρι του 1996 και στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου  καθώς κατέκτησε το FIBA Intercontinental Cup.

Την επόμενη σεζόν (1997-98) στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Το νούμερο που επέλεξε για να αγωνίζεται ήταν το 13. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στο Περιστέρι και την Μπανταλόνα κλείνοντας έτσι μια σπουδαία καριέρα.

Στόχοι των πρεσβευτών του Παναθηναϊκού στις διάφορες χώρες είναι η στενότερη συνεργασία μέσω αθλητών και συλλόγων, η ακόμα μεγαλύτερη αλληλεπίδραση του «τριφυλλιού» με την κάθε χώρα και η σειρά δράσεων και εκδηλώσεων.

Σε δήλωση  του στο www.pao1908.com ο Μαρτίνεθ είπε «Είμαι χαρούμενος και ευτυχής που βρίσκομαι και πάλι στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Πέρασα δύο αξέχαστα χρόνια στον Σύλλογο και παραμένω αιώνια πιστός υποστηρικτής της ομάδας. Ελπίζω από την πλευρά να δώσω μάχη ώστε να κρατηθεί ψηλά η σημαία του Παναθηναϊκού και στη χώρα μου την Ισπανία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ