ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποκαλύψεις Μπέου: «Μελισσανίδης και Σαββίδης συμφώνησαν για πρόεδρο Γκαγκάτση στην ΕΠΟ»

Όλα όσα ανέφερε ο Μπέος.

Αποκαλύψεις Μπέου: «Μελισσανίδης και Σαββίδης συμφώνησαν για πρόεδρο Γκαγκάτση στην ΕΠΟ»

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Μπέος:

«Εδώ ο κόσμος χάνεται και ακούγονται κουφά πράγματα πως δήθεν θα πάω στο….survivor. Κάναμε λίγο χιούμορ τις προηγούμενες ημέρες. Πρέπει να ασχοληθείς λίγο με χιούμορ. Η παρουσία του Ατζούν στον Βόλο δημιούργησε ένα μύθο. Έλεγαν πως συνδέεται με την παρουσία μου στο survivor. Αυτά είναι αστεία ασφαλώς. Εγώ είμαι παλαιών αρχών. Δεν μπορώ να δω αυτό το θέαμα. Σηκώνομαι το πρωί στις 07:45 και φεύγω για την δουλειά. Από τις 9 το πρωί έχω ένα κεφάλι καζάνι. Είναι πολλά τα προβλήματα. Από τις εννέα το βράδυ πάντως είμαι στο σπίτι.

Για κάποιους είμαι πρότυπο, για κάποιους είμαι αντιπαθής. Για την πλειοψηφία στην πόλη μου, είμαι συμπαθής. Ακούστε λίγο. Εγώ κρίνομαι για το έργο μου. Και για την παρουσία μου στον Βόλο. Είμαι καψούρης με αυτή την πόλη, έχω διάθεση για να προσφέρω. Εάν κάποιος με κρίνει γιατί δεν γελάω, γιατί μιλάω όπως μιλάω, γιατί είπα αντί για γκέι κάπως αλλιώς μία άλλη λέξη, αυτό δεν με ενδιαφέρει. Στην Ελλάδα κούρασε η υποκρισία, το ψέμα, η ψευτιά».

Κλήθηκε να σχολιάσει πρόσφατες δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες το ερχόμενο καλοκαίρι ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Και επανέλαβε:

«Εγώ για τον Γκαγκάτση έχω πει ότι είναι ικανός, επειδή μου αρέσει το ποδόσφαιρο, θέλω να πω ότι είναι ένα νέο παιδί στον χώρο του ποδοσφαίρου με πολλές προοπτικές. Και θα μπει στην θέση του προέδρου της ΕΠΟ το ερχόμενο καλοκαίρι μετά από μία συμφωνία κυρίων ανάμεσα στον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 279.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί να ανταποκριθεί στην θέση του προέδρου της ΕΠΟ;

«Θα σας πω κάτι. Όταν βρέθηκα με τον Ζαγοράκη του είχα πει, ότι σε τέσσερις μήνες από τότε που ανέλαβε θα παραιτηθεί. Και παραιτήθηκε. Και πλέον ο πρόεδρος όταν έχει την καυτή πατάτα θα του πριονίσουν την καρέκλα. Ο Μάκης είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Ας ελπίσουμε να μην του πριονίσουν την θέση. Θα πάει εκεί. Γιατί ο μεγαλομέτοχος θα τον προτείνει. Αυτή είναι η συμφωνία του Σαββίδη με τον Μελισσανίδη. Εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Θα ήθελα ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε κάθε θητεία να επιλέγονταν από 500 ανθρώπους. Ακόμη και από 5.000 ανθρώπους, εάν είναι δυνατόν. Και να κρινόταν ο κάθε πρόεδρος της ΕΠΟ από την ικανότητά του. Εγώ πάντως θα του έλεγα να μην πάει καθόλου, εάν με ρωτούσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ