ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιμένουν οι Γερμανοί: «Συζητήσεις για Ιωαννίδη η Άιντραχτ, στα 7-8 εκατ. και μπόνους η μεταγραφή»

Νέο δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφουρτης για τον Φώτη Ιωαννίδη, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ξεκάθαρο ότι δεν πωλείται.

Επιμένουν οι Γερμανοί: «Συζητήσεις για Ιωαννίδη η Άιντραχτ, στα 7-8 εκατ. και μπόνους η μεταγραφή»

Οι εμφανίσεις του Φώτη Ιωαννίδη τόσο με τη φανέλα της Εθνικής όσο και με αυτή του Παναθηναϊκού έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, με τους πρασίνους να έχουν κάνει σαφές ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Σύμφωνα με το γερμανικό Sky, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης εμφανίζεται να ξεκίνησε ήδη τις συζητήσεις για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, σε μία μεταγραφή που “θα κόστιζε 7-8 εκατ. ευρώ συν μπόνους”.

Στουτγκάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι αυτές που εμφανίζονται να “ζαχαρώνουν” τον διεθνή στράικερ, με τα δημοσιεύματα όλων των προηγούμενων ημερών, να μένουν σε ένα απλό ενδιαφέρον.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την υπόθεση ωστόσο έρχεται να προχωρήσει ρεπορτάζ του γερμανικού Sky, που κάνει λόγο και για επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα, η Άιντραχτ εμφανίζεται να βρίσκεται μία ανάσα από τον Ραφιού Ντουροσίνμι της Βικτόρια Πλζεν για την κορυφή της επίθεσής της, ώστε να καλύψει το τεράστιο κενό του Κόλο Μουανί, o οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι για την Παρί Σ.Ζ., αφήνοντας όμως προίκα και 95 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

Το δημοσίευμα ωστόσο σημειώνει πως ο Νιγηριανός επιθετικός μπορεί να μην είναι ο μοναδικός που θα αποκτήσει η ομάδα της Φρανκφούρτης, καθώς ψάχνεται και για δεύτερο σέντερ φορ. Κι εκεί έρχεται να… κολλήσει ο άσος του Παναθηναϊκού.

«Οι φήμες για τον Σερλάντο Μπέκερ της Ουνιόν Βερολίνου δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο Φώτης Ιωαννίδης φαίνεται να είναι πιο πιθανός υποψήφιος. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε να κοστίσει 7-8 εκατ. ευρώ συν μπόνους η μεταγραφή του. Οι συζητήσεις με τον Ιωαννίδη φέρεται επίσης να έχουν ξεκινήσει», σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.