ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να μπει με το… δεξί στο Challenge Cup

Πρεμιέρα στο Challenge Cup κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο Αζερμπαϊτζάν την Kαρί Μπουλ Μπουλ Σουσά, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» (17:00).

Να μπει με το… δεξί στο Challenge Cup

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο Αζερμπαϊτζάν με στόχο να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Στην ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν υπάρχουν προβλήματα και έτσι το «τριφύλλι» αναμένεται να παραταχθεί πλήρες.

Σε ότι αφορά την Kαρί Μπουλ Μπουλ Σουσά, πρόκειται για σύλλογο που έχει έδρα το Μπακού και συγκεκριμένα το γυμναστήριο A.Y.S. Sport Hall Baku, ωστόσο ο σύλλογος έχει έδρα την πόλη Σουσά στην αμφισβητούμενη περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ, στο Νότιο Καύκασο.

Στην προηγούμενη φάση του Challenge Cup η Kαρί Μπουλ Μπουλ Σουσά απέκλεισε τη Μιγιάβα από τη Σλοβακία σημειώνοντας δύο νίκες με 3-0 και 3-1 σετ σε αγώνες που έγιναν 25 και 26 Οκτωβρίου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Δεν έχει δώσει αγώνες πρωταθλήματος ακόμα.

Στη σύνθεση της η Kαρί Μπουλ Μπουλ Σούσα έχει μόνο δύο Αζέρους στην 14αδα και αυτοί είναι αναπληρωματικοί (πάσα και λίμπερο). Έχει στο ρόστερ της 12 ξένους εκ των οποίων οι 6 είναι Καναδοί. Υπάρχουν ένας Αμερικανός, ένας Ιταλός, ένας Ρώσος, ένας Αυστραλός και ένας Σέρβος.

Βασικοί της παίκτες είναι ο Aμερικανός πασαδόρος Ντιέγκο Βιλαφάνε, ο Σέρβος κεντρικός Αλεξάντερ Όκολιτς, ο Ρώσος διαγώνιος Πάβελ Μορόζ, ο Καναδός ακραίος Ζακάρι Πέτερ Χούτσεσον, ο Καναδός κεντρικός Αλβίν Βεμόν Μορμάν, ο Καναδός ακραίος Πιέρσι Σέφερντ Τζόνσον και ο Γιαπωνέζος λίμπερο Καϊσούκε Μασούο.

Στην 14αδα είναι ακόμα ο Αζέρος πασαδόρος Τουράι Χασανλί, ο Καναδός ακραίος Κάμερον Μάθιου Μπόουερς, ο Καναδός κεντρικός Τζέραντ Αντονι Μάρεϊ, ο Καναδός ακραίος Μπράετον Γιοσούα Φρέισεν, ο Αζέρος λίμπερο Ιλγκάρ Ιμάμγκουλίγιεφ, ο Ιταλός διαγώνιος Αντρέα Σαντάντζελο και ο Αυστραλός ακραίος Τζον Λαχλάν Μπρέι.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι ο Τούρκος, Ραμαζάν Τσεβίκ και η Μαυροβούνια, Γιελένα Μίτροβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.